Ett nytt liv på köpet

Författare: Emma Granholm

Utgivningsår: 2009

Sanna har inte sedan mellanstadiet haft någon vän. Hon har knappt pratat alls i skolan, inte haft någon att sitta och äta med på lunchrasterna och ingen att träffa på fritiden.
När hon ska börja gymnasiet tror hon först att allt ska vara som det var på högstadiet, ingen vill väl bli kompis med någon som henne? Det är dock lättare att skaffa vänner än Sanna trodde. Hon blir vän med alla i sin nya klass, följer med på alla utflykter som någon frågar om hon vill följa med på, säger aldrig nej, håller alltid med om andras åsikter och berättar inte vad hon själv tycker.

Jag läste en annan bok av Emma Granholm för ett tag sedan, ”Liv och Lovisa”. Den rekommenderar jag verkligen, Emma Granholm beskriver allt så detaljerat att man kan se det framför sig, men jag tycker faktiskt att den här var bättre. Även om jag bara sitter och väntar på att katastrofen ska komma så är den fruktansvärt beroendeframkallande och rolig att läsa. Ganska lättläst var den även om det inte är särskilt stor text. Den är mer skriven på ett lätt språk och går snabbt att komma igenom.

/Mathilda

Annonser

2 thoughts on “Ett nytt liv på köpet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s