Shiver och Linger

Författare: Maggie Stiefvater
Serie: The Wolves of Mercy Falls: Shiver, Linger och Forever (12 juli).
På svenska? Shiver har kommit på svenska, heter ”Frost”. Linger kommer på svenska den 7 mars, heter då ”Feber”.

Grace har, sedan hon blev anfallen av vargarna i skogen, iakttagit dem. Speciellt en av vargarna intresseras hon av, vargen med gula ögon.
Samtidigt lever Sam två olika liv. Varje sommar är han en vanlig pojke och varje vinter förvandas han till en varg. En varg med gula ögon…
När Grace hittar en skjuten pojke på sin trappa och ser hans gula ögon vet hon direkt att det är vargen, Sam. Båda vet att de inte kan leva utan varandra. Vintern närmar sig dock och Sam snart ska förvandlas till varg igen, den här gången kommer han förbli varg för alltid. Hur ska han och Grace kunna vara tillsammans?

Den här serien är en av mina favoritserier och jag längtar så tills den tredje och sista boken ”Forever” kommer ut. Särskilt eftersom den senaste boken slutade med cliffhanger. Både första och andra boken har varit hur bra som helst. De är så spännande och handlingen är så fin. Det stör mig inte alls att det är varulvar med i boken, även om det är övernaturligt så är det ändå förankrat till verkligheten.

Så här står det om Forever på böckernas hemsida:

In Maggie Stiefvater’s SHIVER, Grace and Sam found each other. In LINGER, they fought to be together. Now, in FOREVER, the stakes are even higher than before. Wolves are being hunted. Lives are being threatened. And love is harder and harder to hold on to as death comes closing in.

Författaren, Maggie Stiefvater, skriver även musik och har gjort två helt underbara trailrar till de två första böckerna.

Det ska bli spännande att se trailern till Forever:)

/Mathilda

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s