I’d tell you i love you but then i’d have to kill you

Författare: Ally Carter
Serie: Gallagher girls 1

Cammie Morgan kallas kameleonten, för att nästan ingen lägger märke till henne om hon inte själv vill det. För henne är det inget dåligt dock, för Cammie går inte i en helt vanlig skola. Hon går i en flickskola för spioner, där eleverna lär sig att arbeta som spioner. Hon kan prata 14 olika språk och döda någon på sju olika sätt. Under en övning i bevaka en person träffar hon Josh som blir hennes svåraste prövning hittills: Bli kär.

Den här boken rekommenderar jag verkligen. Jag blev väldigt förvånad när jag provade att söka på den och ingen från Sverige hade skrivit om den. Fler borde läsa den här.
Den var så underhållande att läsa för det var med så roliga karaktärer som jag verkligen fäste mig vid. Till exempel en av karaktärerna som heter Liz och som är otroligt smart, lite som Hermione:) Ett litet citat:

”I started to say something to Liz, but she’d already put on her white lab coat, and nothing gives Liz more joy than wearing a white lab coat, so I zipped my lips and tried to rest my head on the desk.”

Det fanns jättemånga små stycken som var så roliga att läsa, och även om den var på engelska var det inte alls svårt att förstå.

Det ska bli spännande att se om nästa del i serien är lika bra. Totalt är ca sex delar planerade i serien.

/Mathilda

Annonser

8 thoughts on “I’d tell you i love you but then i’d have to kill you

  1. Jag verkligen älskar Gallagher Girls böckerna, dem är sjukt bra! Ettan är bra men tvåan, trean, fyran blir bara ännu bättre. Ally Carter har också skrivit Heist Society, som också är riktigt bra.

    • Den finns att beställa på de flesta internetbokhandlar som till exempel Adlibris, Bokus, CDON. Sök på ”Ally Carter” så får du upp de böcker hon har skrivit:)

    • Hmm vet inte alls. Det kan säkert vara bra att läsa de i ordning, men det är ju inte jättekomplicerade böcker direkt, man förstår nog mycket av handlingen ändå. Fast är inte hundra på det, jag tror att du helt enkelt får testa och se om du inte förstår någonting kan du ju alltid läsa någon sammanfattning av de första böckerna på internet:D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s