Angel

Författare: L.A. Weatherby
Serie: Angel #1

Willow är inte riktigt som andra tonårstjejer. Förutom att hon på fritiden tycker om att fixa med bilar råkar hon också ha en förmåga att veta en persons framtid bara genom att hålla dennes hand.
Alex är en så kallad AK, en ängeldödare, som har skickats ut på uppdrag för att döda Willow. Men är hon verkligen en ängel?

Den här boken tyckte jag väldigt mycket om. Ganska lättläst engelska och ett högt tempo gör det roligt att läsa. I vissa stunder fick jag faktiskt lite Amy and Roger’s epic detour-känsla. Det var lite roadtrip och romantik sådär, fast i Angel plussar vi på lite fantasy och mer spänning. Och minus all rolig fakta som finns i Amy and Roger’s epic detour…kanske inte så jättelika i alla fall…Men ändå lite samma känsa fick jag.

Det här ska bli en trilogi. Fire heter den andra boken och på den sista sidan i Angel så står det att den kommer ut i juni 2011. Det verkar dock som att det har blivit uppskjutet eftersom det nu står att den kommer i oktober på vissa sidor och i december på andra. Synd, men då har jag något, förhoppningsvis bra, att se fram emot.

/Mathilda

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s