Only the good spy young

Författare: Ally Carter
Serie: Gallagher Girls #4
Se även: Nr. 1, 2 och 3.

Det här är fjärde boken om Cammie Morgan som går på en internatskola för blivande spioner. Handlingen finnas att läsa HÄR.

Jag tycker att de här böckerna blir bättre och bättre. Den här boken var väldigt spännande och mycket intressantare än de tidigare böckerna.

Något som jag gillar med den här bokserien är att den har en genomgående handling. Det finns massor med frågetecken som handlar om lite samma gåta, och i varje bok får man reda på mer. Olika saker händer förstås i böckerna men alla har mer eller mindre att göra med en större handling.
Det finns ju de bokserier som handlar om några karaktärer, men karaktärerna förändras inte direkt. Boken börjar vid en punkt, karaktärerna får någon slags gåta att lösa och sedan när de har löst den så slutar boken vid ungefär samma punkt där den började. Kitty-böckerna är väl lite så, man behöver inte läsa dem i någon speciell ordning och det finns ingen direkt genomgående handling.
I Gallagher Girls-serien finns det ändå en handling som går framåt hela tiden. Det kommer nog två böcker till i serien och jag kan tänka mig att de kommer vara ännu mer spännande, när själva upplösningen kommer.

/Mathilda

Annonser

One thought on “Only the good spy young

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s