Lilla Darling

Författare: Johanna Nilsson
Utgivningsår: 2011

Många tycker att hon, Diana, är ytlig och slampig men Jerry ser mer än så, för honom är hon Lilla Darling. Han vakar över henne på fester, går och ställer sig utanför hennes hus på kvällarna och tänker på henne mest hela tiden, men… aldrig riktigt lärt känna henne. Tillslut tar han mod till sig och närmar sig hennes verkliga jag mer och mer.

Fin historia om känslor och kärlek som tillslut blir långtråkig. Det började som en gullig historia om Jerry som är så väldigt kär, eller rättare sagt nästan besatt, på ett fint sätt, av Lilla Darling. Sen urartar allt och blir till en lite ältig och gnällig röra där Jerry blir jobbigt besatt av Lilla Darling och hon blir inte samma person hon var i början. Så början och det allra sista är bra men det emellan är lite geggigt.
Däremot måste boken ha ett plus för att allt är ur Jerrys synvinkel. Det är inte ett gäng tjejer som sitter och pratar om känslor och kärlek, nej, det är Jerry och hans kompisar. Killar som visar ömhet och känslor. Det är inte så vanligt i böckernas värld vilket gör det hela intressant.
Så överlag en bra bok, inte mer eller mindre.

/Johanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s