101 en saker du bör veta hur man gör

Hittade en rolig, nämligen 101 saker du bör veta hur man gör. Såhär står det om den:

Det finns flera sätt att göra saker på; bra, dåliga, och så finns det alltid ett bättre sätt! Bara för att du borstat tänderna varje dag hela livet betyder inte det att du gör det rätt! Samma sak när du packar resväskan, rakar dig och viker kläder.

Alla saker som du skulle vilja kunna men som du aldrig lärt dig finns med här, som t.ex. att spela poker, jonglera, knyta olika slipsknutar, rita en häst eller dansa magdans. Allt finns klart och tydligt förklarat i den här boken, så nu finns inte längre några undanflykter.

Dessutom får du handfasta instruktioner för att undvika jetlag, läsa en karta, använda en espressomaskin, sätta upp hyllor och stoppa näsblod. Det är helt enkelt svårt att leva utan 101 saker du bör veta hur man gör. En bok som passar man som kvinna, ung som gammal!

Jag tycker att det första stycket är bra, ”bara för att du har gjort det hela livet behöver inte det betyda att du gör rätt”. Så sant! Men kanske inte om precis allt, jag vet inte om det finns så tydliga rätt och fel när man borstar tänderna. Eller så gör de det? Tycker i alla fall att det är en rolig idé(: Boken hittar du på Adlibris, Bokus, Bluebox m.m.

/Johanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s