The Scorpio Races

Författare: Maggie Stiefvater

It happens at the start of every November: the Scorpio Races. Riders attempt to keep hold of their water horses long enough to make it to the finish line. Some riders live. Others die.

At age nineteen, Sean Kendrick is the returning champion. He is a young man of few words, and if he has any fears, he keeps them buried deep, where no one else can see them.

Puck Connolly is different. She never meant to ride in the Scorpio Races. But fate hasn’t given her much of a chance. So she enters the competition — the first girl ever to do so. She is in no way prepared for what is going to happen.

Jag blir inte riktigt klok på den här boken. Ena sekunden kände jag ungefär: ”Åh det här är den bästa boken jag läst!” Och i nästa sekund orkade jag nästan inte läsa en sida till. Kanske är det för att jag har haft så mycket i skolan nu på sistone så att jag inte har kunnat läsa mer än något kapitel i taget. Jag har kanske helt enkelt inte kunnat komma in i boken ordentligt. I slutet fastnade jag i alla fall helt och hållet. Jag satt och nästan höll andan I slutet, så spännande var den! Absolut läsvärd!

Nu har det gått ett tag sedan jag läste ut den, och jag måste säga att jag känner lite annorlunda nu. När jag tänker tillbaka på den har jag för mig att den var väldigt, väldigt bra. Så jag rekommenderar den verkligen.

/Mathilda

Annonser

2 thoughts on “The Scorpio Races

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s