Aldrig släppa taget

Författare: Holly Goldberg Sloan
Förlag: B Wahlströms
Originaltitel: I’ll be there

Sam Border önskar att han kunde fly. Han har fått nog av det kringflackande liv som hans psykiskt sjuka pappa lever. Men han skulle aldrig kunna överge sin lillebror Riddle som har slutat tala för länge sedan och som istället beskriver världen genom sina märkliga och detaljrika teckningar. Så möter Sam Emily och allting förändras. När han hör henne sjunga i kyrkan löser den eviga knuten i magen upp sig för första gången i hans liv och han vet att han har kommit hem. Det är kärlek vid första ögonkastet och Emilys familj tar emot Sam och Riddle med öppna armar. För första gången får Sam känna hur det är att ha en riktig familj.

Jag förväntade mig ärligt talat ingenting när jag började läsa den här boken. Jag hade någon liten baktanke om att jag kunde läsa halva i alla fall, och sedan sluta läsa om jag inte orkade mer. Nu är den utläst, jag kom mycket längre än halva boken:)

Ändå är jag inte överdrivet förtjust i den. Jag kan tänka mig att mycket berodde på språket, som jag inte fastnade för alls. Jag tycker att det kändes lite konstlat på något sätt.

Historien är dock intressant och den gick snabbt att läsa när jag hade kommit in i den. Andra halvan kändes egentligen som en enda lång avslutning som bara fortsatte och fortsatte. Lite konstigt, men det höll mig ändå intresserad.

/Mathilda

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s