Den statistiska sannolikheten för kärlek vi första ögonkastet

Författare: Jennifer E. Smith
Förlag: B Wahlströms
Originaltitel: The Statistical Probability of Love at First Sight

Detta måste vara den värsta dagen i sjuttonåriga Hadleys liv. Hon är bara fyra minuter försenad men det är tillräckligt för att hon ska missa planet till London och därmed riskera att komma försent till sin pappas bröllop. Nästa plan går inte förrän om flera timmar så hon är fast på flygplatsen. Dagen kan inte bli värre! Då möter hon drömkillen. Han heter Oliver, han är från England och ska med samma plan. Under de följande 24 timmarna utspelar sig en oförglömlig kärlekssaga. Två främlingar blir förälskade under den långa flygningen mellan New York och London, skiljs åt på flygplatsen med en kyss och aldrig kommer att träffas igen … eller?

Jag har tänkt läsa den här boken ganska länge nu. Det verkade vara en sådan där trevlig, typisk ungdomsbok. En sådan där man ganska lätt kan lista ut vad som ska hända, rätt så snabbt. Kanske var det också det som gjorde att jag inte tyckte så mycket om den. Just att den var precis som man förväntade sig.  Jag tycker om när böcker har åtminstone något speciellt som man inte förväntar sig. Nu handlade förstås lite mer om familjeproblem än jag tänkte men det hände ingenting tillräckligt överraskande för att jag ska komma ihåg den någon längre tid.

Den här boken kändes helt enkelt som en mellanbok. Den är inte så lång heller, och det märktes att den inte utspelades under så lång tid. Hur mycket som helst kan liksom inte hända under ungefär en dag. Lite trevlig var den på sin höjd att läsa, men inget speciellt tycker jag.

/Mathilda

Annonser

2 thoughts on “Den statistiska sannolikheten för kärlek vi första ögonkastet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s