Och så kom Sportlovet farande

Nu är det ju faktiskt så att det är Sportlov, i alla fall för vår del här i västra delarna av Sverige. Lovet för oss här på Bokgläntan innebär:

1. Massa roliga förberedelser inför händelsen med stort H, snart är det dags!!! Vi har bunkrat upp med både Jelly Beans och tid så nu är det bara för oss att köra på:D

2. Åka pulka, det är helt nödvändigt för att få den rätta sportlovskänslan. Och som ni nog redan vet, man blir ALDRIG för gammal för att åka pulka!

3. Strimla gamla skoluppgiftsinstruktionspapper och sedan stå och stampa på dem med geggia skor. Det kanske var att ta i men vi ska i alla fall inte jobba med skoluppgifter på EN HEL VECKA!!! (I princip i alla fall, hur kommer det sig att det aldrig blir så ändå? Tillslut sitter man där med ett engelskatal som ska hållas måndagen efter lovet och den där jag-ska-inte-jobba-på-en-hel-vecka-planen bara flyger ut igenom fönstret)

4. Titta på bio, läsa böcker, nörda ner oss i Melodifestivalen och Eurovision, ja allt roligt som det annars inte alltid finns så mycket tid till att göra!

Annonser

One thought on “Och så kom Sportlovet farande

  1. Här uppe i norr (hosthost) så får vi inte lov förrän om två veckor!! Vilken är denna Händelse?! 😀 Jag är jättenyfiken!! Och tack för fin kritik angående musik och böcker-inlägget 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s