Och vinnaren är…

Först och främst vill vi tacka alla er som har deltagit i tävlingen!!  Ni ska veta att vi blir otroligt glada över alla fina kommentarer och tycker att ni alla har varit väldigt duktiga på att klura ut vilka böcker det är vi sjunger om. Precis som nobelpristagare, idrottsstjärnor och skådespelare kan vi säga ”Utan er hade den här tävlingen inte blivit av”. Sen ska vi säga att vi själva har haft väldigt roligt under arbetes gång, både med att planera inför tävlingen, skriva texter och spela in de vackra videoklipp som ni under två veckors tid har tagit del av. Eftersom vi båda tycker om både böcker och musik har det här varit toppen!

Som några av er poängterat känns det väldigt konstigt, näst intill sorgligt, att tävlingen nu är slut. Här på Bokgläntan kommer allt att återgå till det normala, men det är inte fel det heller! Om ni skulle sakna klippen väldigt mycket eller helt enkelt bara vill höra någon låt igen är det bara att klicka in på YouTube där alla klipp kommer att finnas kvar.

Men nu ska vi inte förhasta oss här, vi har något väldigt väsentligt kvar, vinnarna i tävlingen ska presenteras!!

***

Vi börjar med vinnaren av boken Wallflower….  Och vinnaren är….

Hedvig

Bokhyllan.blo.gg

Stort grattis! Du kommer alldeles strax få ett mejl som du kan svara på och ange din adress, så kommer boken att bosätta sig i din postlåda inom kort!

Och nu till vinnaren av presentkortet på 150:-… Spänningen stiger!!! Och vinnaren är…

Frida

boooklovin.blogspot.com

Stort grattis även till dig! Även du kommer snart få ett mejl som du kan svara på och berätta vad du skulle vilja få för böcker, samt din adress:)

Om vinnarna inte har svarat inom en vecka, alltså senast den 7:e mars så kommer vi att dra nya vinnare.

Åter igen ett stort tack till er alla!! Ha det bra och ses åter imorgon då vardagen på Bokgläntan kommer att ta fart igen:)

Annonser

6 thoughts on “Och vinnaren är…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s