Hej

Jag ska inte börja med ”det var ett tag sedan nu” för det är allt för sant. Istället kan sägas att läshögen växer, avsnitten samlas på burk och viljan att sitta en hel dag och bara läsa eller titta på Doctor Who har aldrig varit större. Det ska inte komma några löften om att NU ska här skrivas mer på Bokgläntan för det går tyvärr inte att säga.

Livet har ändrats ganska mycket sedan sist. Nu är det universitetsstudier som gäller till 100%. Med ändrad vardag kommer även förändrad fritid. Jag har aldrig gått på bio så ofta som nu. Biljetter till premiären av Frozen är redan bokade och självklart ska alla fantastiska kommande filmatiseringar ses! Samtidigt var det längesen jag läste så lite som nu för den tiden är svår att hitta när skolan drar igång. Under jul har dock ett nytt stort intresse skapats, Doctor Who! Denna fantastiska serie, är så glad över att äntligen kunna förstå storheten i det hela. Jag är nu på säsong 5 men avsnitten betas av snabbt!

Så, en liten uppdateringen såhär några dagar innan allt inför våren drar igång igen. Vi får se hur allt går…

/Johanna

Annonser

4 thoughts on “Hej

  1. Nej snälla sluta inte blogga, ni gör de så bra..! Ni kan väl istället bara byta ”tema” t.ex ni kan istället blogga om filmerna och serierna ni kolla på. Nu för tiden är de lika svårt att hitta vara serier/filmer som böcker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s